Sabtu, September 15, 2012

~~TESTIMONI COKLAT LOVE HABIBI~~

TESTIMONI
Tadi agen Ekin Call , cerita yang Haid dia dah datang selepas berbulan x datang dan hari kedua dia keluar berlambak2 macam paip bocor ! ^__^ Sampai 5 - 6 kali kena tukar Pad , bila kita tanye agaknya effect dari Jamu ape dye kata COKLAT LOVE HABIBI ♥ Jadi kalau ade sesiapa yang rasa nak tunggu Jamu aku dara tunggu la , yang tak boleh tunggu elok lah ambil COKLAT LOVE HABIBI :)
Kita tanye lagi , senggugut ade tak , dye kata YILEK !